راهنمای انتخاب صندلی اداری طبی
فهرست مطالب
مبلمان اداری یکی از مهمترین اجزای مبلمان هر اداره است که از بین آن میتوان توجه ویژهتری به صندلی استاندارد داشت. در سایت ژاویز میتوانید با آگاهی بیشتری صندلی مور سلیقه تان را انتخاب کنید. شاید صندلی طبی زیاد هم مهم به نظر نرسد؛ اما زمانی که پای سلامتی شما در میان باشد قطعاً به استاندارد بودن صندلی توجه خاصی میکنید.
توجه به سبک مبلمان اداری
شاید سبک خاصی را مدنظر نداشته باشید؛ اما باید با توجه به محیط کاری خود، بودجهای که در نظر دارید و زمانی که در اداره یا شرکت میگذرانید میتوانید سبک خود را انتخاب کنید. امروزه انواع مختلفی از یک صندلی شامل صندلی مدیریتی، صندلی کارمندی، صندلی کنفرانس و… وجود دارد. انتخاب سبک مبلمان اداری به شما کمک میکند تا صندلی استاندارد همان سبک را با آگاهی خریداری کنید. شما می توانید در مقاله سبک مبلمان نوین یا کلاسیک در سایت ژاویز سبک مورد علاقه خود را بشناسید.
انواع صندلی طبی اداری
انواع مختلفی از صندلی اداری وجود دارد که افراد با توجه به نوع نیازشان و محیط اداره میتوانند تهیه کنند.
- صندلی طبی مدیریتی
صندلی طبی مدیریتی اغلب از جنس چرم هستند و تمام ویژگیهای یک صندلی طبی خوب را دارا است به همین خاطر از قیمت بیشتری نسبت به انواع صندلی برخوردار است. صندلی مدیریتی از ابعاد بزرگی نسبت به دیگر صندلی ها انتخاب میشود.
- صندلی طبی اداری
صندلیهای طبی باید دارای ارگونومی بدن طراحی شود؛ زیرا کارمندان بیشتر زمان خود را روی آن سپری میکنند. صندلیهای طبی بهرهبری و ارتباط کارمندان را در محیط اداره گسترش میدهند.
- صندلی کنفرانس و میهمان
این صندلیها بسیار باید راحتتر نسبت به صندلیهای دیگر باشد؛ زیرا علاوه بر زیبایی مکان، افراد باید مدت طولانیتری روی آن به انتظار و گفت و گو بگذرانند.
ویژگیهای مهم یک صندلی استاندارد اداری
صندلیهای استاندارد باید دارای ویژگیهایی باشد که هم به ارگونومی بدن و هم ساعات کاری یک فرد برای انجام کار خود لطمهای وارد نکند. در این جا به اختصار ویژگیهای یک صندلی استاندارد را به برسی میگذاریم.
امکان تنظیم ارتفاع صندلی استاندارد
افراد باید بتوانند با توجه به میز خود و قدی که دارند صندلی را برای خود تنظیم کنند. تنظیم صندلی طبی به وسیله اهرمی در کنار آن صورت میگیرد. بهترین حالت استاندارد صندلی طبی به صورتی است که پاها به طریقهی ۹۰ درجه در روی زمین قرار بگیرد. تنظیم صندلی سبب میشود تا افراد آسیب جدی نبینند و هم از نشستنهای طولانی خسته نشوند.
چرخدار بودن صندلی
هر صندلی استانداردی باید دارای چرخهای سالم و روان باشد. به کمک چرخهای صندلی افراد میتوانند بدون بلند شدن امور اداری خود را انجام دهند. باید در نظر گرفت که صندلیهای پنج چرخ یکی از بهترین صندلیهایی هستند که به راحتی و بدون آسیب به محیط به هر طرف به صورت روان میچرخند.
میزان حفاظت صندلی از بدن و ستون فقرات
صندلی استاندارد باید هم نشینمن خوب و راحتی داشته باشد و هم تکیهگاه خوبی محسوب شود. صندلی طبی باید این امکان را داشته که هم از گودی کمر و هم از گردن شما محافظت کند. نشستنهای طولانی نباید به بدن شما آسیب برساند. افراد میتوانند برای خرید صندلی طبی از صندلیهایی که پشت بلندتری دارند استفاده کنند. پایین کمر دارای انحنای طبیعی است که ممکن است صندلیهای نامتناسب این گودی را از بین ببرند و افراد را با مشکل جدی رو به رو کنند. اشخاص میتوانند با استفاده از بالشتک طبی و همچنین صندلیهای طبی که قابلیت تنظیم ارتفاع و عمق ناحیه پایین کمر را دارند به راحتی کار خود را در ساعات طولانی انجام دهند.
جنس صندلی
صندلی از جنس پارچه، چرم و تور است که شاید صندلیهای چرمی از نظر چهره و رخ کار بهتر و زیباتر به نظر برسند؛ اما اگر نظر کارشناسان گروه ژاویز را جویا شوید به این درک خواهید رسید که صندلی با جنس تور بسیار مناسب تراست. صندلی با جنس تور هم از نظر مرغوبیت و هم تعرق در فصل گرما بسیار توصیه میشود، چرا که به راحتی هوا را درون خود چرخش میدهد.
دستههای قابل تنظیم
صندلیهای طبی از دستههای قابل تنظیم برخوردارند. اگر دسته قابل حرکت و تنظیم نباشد افراد دچار خستگی بیشتری خواهند شد. صندلی در صورتی راحت و طبی است که بازوهای ما حالت ۹۰ درجه به خود بگیرد که این سبب جلوگیری درد در ناحیه شانه و بازو میشود.
معیارهای یک صندلی طبی
صندلی طبی نباید بسیار کوچک و یا بسیار بزرگ باشد. بهتر است اندازه صندلی و اجزای آن با هم تناسب داشته باشد. افراد به هنگام نشستن خوب است که احساس راحتی روی صندلی داشته باشند تا در طولانی مدت خستگی را احساس نکنند. معیارهای صندلی طبی به شرح ذیل میباشد.
- عرض صندلی استاندارد حدود۴۷ الی ۵۰.۸ میباشد.
- صندلی استاندارد دارای بالشتک طبی برای پشت سر و گودی کمر است.
- کفی صندلی باید ۲ الی ۳ سانت پهنتر از باسن فرد باشد.
- صندلی طبی اداری باید دارای اصطکاک باشد که افراد بر روی آن نلغزند و سر نخورند.
- عمق صندلی بهتر است بین ۸ الی ۱۱ سانتیمتر باشد؛ چرا که عمق زیاد سبب میشود خونرسانی به پاها با کندی مواجه شود.
جزئیات یک صندلی طبی اداری
تا به این قسمت سعی کردیم شما را با یک صندلی استاندارد آشنا کنیم. بهتر است صندلی انتخاب کنید که متناسب با ارگونومی بدن شما باشد پس با دقت بیشتری با ما همراه شوید.
- جنس صندلی از انواع مختلفی تهیه میشود که هرکدام دارای مزایای متفاوتی است. جنس چرم هم زیبایی قابل توجهی را به محیط کار شما میبخشد و هم تمیز کردن آن با سهولت انجام میشود؛ اما چرخش هوا به آسانی در آن صورت نمیگیرد. جنس پارچهای یا توری از دیگر جنسهای صندلی است که چرخش هوا به آسانی در آن صورت میگیرد؛ اما به راحتی قابل تمیز شدن نیست و نیاز به شستوشوی دارد.
- توجه به اینکه ارتفاع صندلی حتما باید به صورتی طراحی شود که پای شما به زمین برسد که اگر اینطور نبود باید به فکر یک زیر پایی خوب برای خود باشید.
سخن پایانی
در این مقاله آموزشی سعی بر این داشتیم تا با کمک کارشناسان ژاویز بهترین صندلی طبی را به شما بشناسانیم. شاید صندلیهای طبی به نسبت صندلیهای معمولی قیمت بیشتر داشته باشند؛ اما هم محیط کاری شما را چشمنوازتر و هم کارمندان رادمان بالایی پیدا میکنند. شما عزیزان میتوانید با راهنمایی کارشناسان زبده ژاویز صندلی طبی خوبی را برای خرید انتخاب کنید.
سوالات متداول از راهنمای صندلی اداری طبی
آیا صندلی روی ارگونومی بدن تاثیرگذار است؟
بله ؛ زیرا نشستنهای طولانی روی کمر، گردن و ستون فقرات افراد بسیار موثر است و اگر صندلی متناسب با ارگونومی بدن ساخته نشود آسیب فراوانی به شما وارد میکند.
آیا صندلی میتواند قابل تنظیم ساخته شود؟
بله صندلی طبی به صورتی ساخته میشود که پشت صندلی، نشینمن و ارتفاع آن قابل تنظیم است.
صندلی طبی باید چه مشخصههایی داشته باشد؟
صندلیهای طبی باید دارای ارتفاع قابل تنظیم و مشخص نسبت به قد افراد باشد و همچنین دارای بالشتکهایی برای گودی کمر و پشت سر باشد. صندلی های استاندارد با جنس توری از مرغوبیت و عمر بالایی برخوردار هستند.
مطلب بروز و مفیدی بود . ممنون از شما