امروزه در بسیاری از فضاهای اداری، تجاری و … از انواع پارتیشن اداری استفاده می کنند که هر یک از انواع پارتیشن دوجداره ویژگی ها و مشخصات متنوعی دارد. شما برای اینکه هر یک از آنها را خریداری کنید باید به محیط خود توجه زیادی داشته باشید تا بر اساس نیازهای آن محیط یکی از بهترین انواع آن را انتخاب کرده و نصب کنید.

از آنجایی که امروزه در محیط منزل هم از پارتیشن دوجداره استفاده زیادی می شود شما باید بدانید که بین انواع آن بهتر است یکی را که با طراحی دکوراسیون شما مطابقت بیشتری دارد را خریداری کنید. برخی از انواع پارتیشن دوجداره که شما بهتر است با آنها آشنایی داشته باشید را در ادامه معرفی می کنیم تا اطلاعات شما در مورد هر یک از آنها افزایش پیدا کند.

انواع پارتیشن دوجداره

معرفی انواع پارتیشن دوجداره:

برخی از مهمترین و اصلی ترین انواع پارتیشن دوجداره که شما باید با آن آشنایی داشته باشید عبارت است از:

  1. پارتیشن های ام دی اف:

استفاده کردن از ورق های ام دی اف از ابتدا برای تولید و طراحی پارتیشن ها مرسوم بوده و هنوز هم از آن استفاده می کنند. در واقع باید بدانید هنوز هم به عنوان پایه از ام دی اف استفاده می کنند. ورق هایی که جنس آنها از ام دی اف می باشد فیبری است و چگالی آنها هم بسیار مناسب می باشد که همین امر موجب می شود به راحتی خشک گردد. این ورقه ها علاوه بر اینکه استحکام بسیار زیادی دارند نمای آنها هم زیبایی بیش از حدی دارد و همچنین تنوع رنگی آن بسیار زیاد می باشد.

در بین انواع پارتیشن دوجداره که ام دی اف یکی از بهترین آنها به شمار می رود دارای مدل های مختلفی نیز می باشد. دقت داشته باشید که برای تولید این نوع از پارتیشن هر چه که روکش های مقاوم تری را انتخاب کنید جنس نهایی آن مرغوب تر خواهد شد. این پارتیشن به عنوان یکی از بهترین پارتیشن های عایق بندی صدا شناخته می شوند و به همین دلیل در محیط های اداری از آن استفاده زیادی می شود.

  1. پارتیشن های شیشه ای و ام دی اف:

از دیگر انواع پارتیشن دوجداره این نوع پارتیشن می باشد که جنس آن ترکیبی از شیشه و ام دی اف است. ترکیب این دو متریال در کنار یکدیگر زیبایی بسیار زیادی ایجاد کرده است. در این مدل باید ورق های ام دی اف برش بخورند تا اسکلت بندی و فریم روی دیوار به درستی ایجاد شود. قاب های این پارتیشن را با استفاده از انواع شیشه سندبلاست پر می کنند. شیشه هایی که سندبلاست هستند ساده می باشند و طرح های آن هم زیبا و متنوع است که در بین آنها هر یک را که مایل باشید می توانید خریداری کنید.

  1. پارتیشن های آلومینیومی و ام دی اف:

یکی دیگر از انواع پارتیشن دوجداره که ترکیبی از آلومینیوم و ام دی اف می باشد این مدل است. در ساخت این نوع از پارتیشن ها باید از پروفیل های آلومینیومی استفاده شود تا زیبایی آن تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا کند. پروفیل های آلومینیومی علاوه بر سبک بسیار زیبایی که دارند وزن بسیار کمی هم دارند به همین دلیل نصب آن آسان و بدون دردسر می باشد. این نوع از پارتیشن ها یکی از مهمترین مزیت ها و ویژگی هایی که دارند این است که به راحتی می توانید آنها را جابجا کنید و از مکانی به مکان دیگر منتقل نمایید. این نوع از دیوارها به پارتیشن های آلومینیومی دوجداره نیز معروف هستند.

  1. پارتیشن شیشه ای با پروفیل آلومینیومی:

در این نوع از پارتیشن ها در بین انواع پارتیشن دوجداره به جای اینکه از ورق های ام دی اف استفاده شود از شیشه استفاده می کنند. اسکلت و قاب آن پروفیل های آلومینیومی می باشد. یکی از قابلیت های مهمی که در این نوع از پارتیشن ها وجود دارد این است که طراحی آن بر روی انواع پارتیشن های تک جداره هم قابل اجرا است. شیشه هایی که در این نوع از پارتیشن ها به کار می رود به صورت صاف و منحنی می باشد. از این نوع پارتیشن برای محیط هایی که نور کمتری دارند استفاده زیادی می شود، چرا که در برابر ورود نور به محیط به عنوان مانع عمل نمی کند.

خواندن  میزهای کارمندی مدرن انتخابی برای مینیمالیست ها

در بین انواع پارتیشن دوجداره شیشه هایی که در این مدل به کار می رود عایق صوتی نیز می باشند و به همین دلیل در محیط های اداری از آن استفاده بسیار زیادی می کنند. این شیشه ها علاوه بر اینکه قابلیت شست و شو دارند آنها را می توان به راحتی استریل نمود که همین ویژگی آنها موجب شده است در آزمایشگاه ها و مکان های متنوع بهداشتی از آنها استفاده بسیار زیادی شود. همچنین از آنجایی که ظاهر آنها بسیار شیک و مدرن می باشد برای شرکت ها و دفاتر روزنامه از آن استفاده زیادی می کنند.

انواع پارتیشن دوجداره

  1. پارتیشن فلزی:

یکی از ملزومات طراحی داخلی در بین انواع پارتیشن دوجداره نوع فلزی آن می باشد. از این نوع فلز برای حالت های مختلفی استفاده می شود. ورقه های فلزی که در این نوع طراحی شده است برای آلیاژهای متنوعی تولید گشته و شما بر اساس محیطی که در نظر دارید می توانید یکی از آلیاژها را انتخاب کنید. مشتری می تواند بر اساس سلیقه شخصی خود برش های آن را طراحی کند و برای نصب آن برش ها را سفارش دهد.

پایه های فلزی که در این نوع از پارتیشن دوجداره به کار رفته است استحکام کار را بسیار بالاتر می برد. همچنین باید بدانید تمامی استانداردهای لازم که در زمینه آکوستیک صدا لازم می باشد در این نوع از پارتیشن رعایت گشته و به بهترین شکل ممکن طراحی شده است. یکی از مهمترین و اصلی ترین مشخصات و مزیت هایی که پارتیشن فلزی در بین انواع پارتیشن دوجداره دارد این است که در برابر آتش سوزی مقاومت خوبی از خود نشان می دهد و نصب آن هم بسیار آسان است.

منبع: مبلمان اداری ژاویز