پارتیشن ام دی اف

پارتیشن ام دی اف
پارتیشن ام دی اف

مشخصات فنی پارتیشن ام دی اف اداری

پارتیشن ام دی اف دوجداره

انتخاب طرح، جنس و رنگ MDF توسط کارفرما

قابلیت اجرای پرده کرکره‌ای دارد

جنس تمام MDF

امکان اجرای در به صورت MDF

طراحی، تولید و نصب ۱۰ تا ۱۲ روز کاری

پارتیشن ام دی اف چندتقسیم (شیشه، ام دی اف و آلومینیوم)

انتخاب رنگ و جنسMDF  به انتخاب کارفرما

طراحی اختصاصی متناسب با چیدمان اداری شما

امکان سفارش شیشه به صورت مات، ساده و تمام مات

جنس ترکیب چوب با شیشه و آلومینیوم به انتخاب کارفرما

امکان چند رنگی برای پروژه

طراحی، تولید و نصب ۱۰ تا ۱۲ روز کاری

پارتیشن ام دی اف اداری یا همان سیستم جدا کننده کاذب که نوعی تجهیزات تقسیم بندی فضاهای داخلی است و هدفش منظم ساختن محیط است.

معنای پارتیشن قسمت بندی و جداسازی است. با استفاده از پارتیشن بندی می‌توان از فضای مورد نظر استفاده بهینه نمود. با استفاده از پارتیشن اداری می‌توان از یک فضا استفاده گوناگون نمود و عملکردی جداگانه در هر بخش داشته باشید.

در طراحی و تولید پارتیشن‌های اداری از شیشه، ام دی اف و یا آلومینیوم استفاده می‌شود. نوع و مدل پارتیشن ها بر اساس نیاز و کاربرد مشتریان انتخاب می گردد اما نباید فراموش شود که مدل پارتیشن اداری در طراحی دکوراسیون داخلی بسیار موثر است.

پارتیشن ها معمولا برای نظم و آرامش بیشتر کارمندان استفاده می‌گردد که با هزینه مناسب تری نسبت به دیوار همچنین با قابلیت‌های بیشتر عرضه می‌گردد. در این مقاله قصد داریم تا به معرفی پارتیشن ام دی اف و ویژگی‌های آن بپردازیم.

از ویژگی‌های پارتیشن‌های اداری به جابجایی راحت و بدون دردسر آن باید اشاره کرد، چرا که بسیاری از افراد گمان می‌کنند برای استفاده از این پارتیشن‌ها باید معماری محل را به هم زد و سپس به نقص پرداخت، اما باید گفت برای نصب به هیچ تخریب و تغییر معماری نیاز نیست و حتی امکان تغییر موقعیت یا جابجایی آن به مکان دیگر را نیز دارید.

اما شاید برای شما این سوال مطرح شود که چرا باید در یک محیط از پارتیشن استفاده کرد و استفاده از آن چه تاثیری بر مبلمان اداری می‌گذارد؟ در ابتدا باید گفت که امروزه طراحی‌های دکوراسیون و نحوه چینش وسایل، سبک مدرن و مینیمال است و بهره‌گیری از پارتیشن‌های اداری توانسته این طراحی را بدون نقص و کامل جلوه دهد اما موضوع اصلی چیز دیگری به نظر می‌رسد و آن این است که در دوران کنونی ملک و دفترها وسعت زیادی ندارند و اکثر مردم به خرید و اجاره ملک‌های کوچک می‌پردازند و آن‌ها را به یک محیط برای کار تبدیل می‌کنند و از آن جایی که یک محل کار به بخش‌های گوناگون نیاز دارد، استفاده از پارتیشن اداری بهترین گزینه به حساب می‌آید.

از دیگر مزیت‌هایی که برای این پارتیشن‌ها می‌توان در نظر گرفت، پنهان سازی‌های محیط‌هایی است که تحت عنوان محیط‌های پرت به‌حساب می‌آیند و شما اگر پارتیشن محل کار خود را به درستی انتخاب کنید امکان پنهان سازی به خوبی برای شما مهیا می‌شود و علاوه بر آن شما از یک فضای غیر کاربردی در شرایط، بهترین استفاده را خواهید برد.

نکته‌ای که در رابطه با پارتیشن‌های اداری وجود دارد، انواع مختلفی است که برای این پارتیشن در نظر گرفته‌اند و شامل انواعی چون ام دی اف، شیشه‌ای، آلومینیوم و چندین مدل دیگر است که هر کدام از آن‌ها خصوصیات و ویژگی‌های بسیاری دارد، ما در ژاویز قصد داریم شما را با یکی از انواع این پارتیشن، یعنی پارتیشن ام دی اف آشنا کنیم تا شما با توجه به ویژگی‌هایی که دارد و سلیقه‌ی خودتان به تهیه آن بپردازید.

همان‌طور که از قبل گفتیم، پارتیشن‌ها انواع گوناگونی دارند که یکی از پرکاربرد و محبوب‌ترین آن‌ها پارتیشن ام دی اف است که از ام دی اف ساخته می‌شوند و شما می‌توانید این پارتیشن را در ابعاد متفاوت و بسته به نیازی که دارید، تهیه کنید. پارتیشن ام دی اف در دو نوع با ویژگی‌ قابلیت جابه‌جایی و ثابت، می‌توان تهیه کرد و ما توصیه می‌کنیم شما از نوع با قابلیت جابه‌جایی آن استفاده کنید تا اگر زمانی تصمیم به جابه‌جایی و نقل مکان به یک محیط دیگر را گرفتید، بتوانید به راحتی و تنها با باز کردن نصب آن، پارتیشن ام دی اف خود را به مکان جدیدی ببرید.

جداسازی فضاها و ایجاد اتاق با پارتیشن ام دی اف اداری

از مهم‌ترین دلایل استفاده از پارتیشن ام دی اف، باید به جداسازی فضاها اشاره داشت که شما برای محیط‌هایی که تصمیم دارید آنجا را به چند بخش تقسیم کنید، بهترین انتخاب برایتان به کار بردن پارتیشن در آن محیط است. پارتیشن ام دی اف به دلیل زیبایی و کیفیتی که دارد یک انتخاب مناسب برای جداسازی فضاها محسوب می‌شود و شما می‌توانید با استفاده از آن بخش‌های گوناگونی را در محیط کار خود ایجاد کنید.

زمانی که شما بخش‌های گوناگونی را در یک محیط ایجاد می‌کنید، در واقع اتاق‌های مختلفی را ایجاد کرده‌اید که در یک محیط کار، این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است و شما محیطی را ایجاد می‌کنید که کارمندان برای خود اتاق مخصوصی داشته باشند و به انجام امور خود در بهترین شرایط بپردازند.

پنهان‌سازی فضاهای پرت با استفاده از پارتیشن ام دی اف

در طراحی و معماری یک دفتر و ملک، بارها شاهد محیط‌هایی بوده‌ایم که در آن‌ها فضایی غیر استفاده و کاربرد بوده که به اصطلاح فضای پرت به حساب می‌آید، اکنون امکان پنهان‌سازی این فضاها با استفاده از پارتیشن مهیا شده و شما می‌توانید با استفاده از آن علاوه بر تاثیری که بر زیبایی محیط می‌گذارید، از فضا نیز به‌درستی استفاده کنید.

مزایای استفاده از پارتیشن ام دی اف اداری

  • زیبایی و تنوع بالایی که برای این مدل از پارتیشن در نظر گرفته شده است، انتخاب را برای افراد راحت‌تر کرده است.
  • به دلیل ضخامت بالایی که دارد، عایق خوبی در برابر صدا محسوب می‌شود و شما می‌توانید با استفاده از آن مانع انتقال صدا از یک محیط به محیط دیگر شوید.
  • از آنجایی که پارتیشن ام دی اف در برابر حرارت نیز عایق است، با استفاده از آن می‌توان از اتلاف انرژی جلوگیری کرد.
  • امکان نصب پرده کرکره‌ای برای پارتیشن ام دی اف وجود دارد که این موضوع می‌تواند بر زیبایی محیط کار و راحت بودن کارمندان موثر باشد.
  • در برابر آسیب مقاوم است و شما می‌توانید با خیال راحت از آن برای چندین سال استفاده کنید.

پارتیشن‌های ام دی اف به دو صورت تک جداره و دوجداره تولید می‌گردد.

پارتیشن ام دی اف

پارتیشن ام دی اف تک جداره:

در ساخت و طراحی پارتیشن‌های ام دی اف تک جداره، از ام دی اف‌هایی با ضخامت ۸ سانتی‌متر استفاده شده که اسکلت باریکی به پارتیشن مورد نظر شما می‌دهد و شما امکان تعیین ابعاد آن را دارید. پارتیشن تک جداره ام دی اف، وزن بسیار سبکی دارد و شما می‌توانید آن را به راحتی جابجا کنید که این موضوع باعث صرفه جویی در هزینه و زمان شما می‌شود.

یکی از عیب‌هایی که می‌توان برای این مدل از پارتیشن در نظر گرفت، کم بودن میزان عایق بودن آن در برابر حرارت و صدا نسبت به مدل‌های دیگر این نوع از پارتیشن است که ممکن است بسیاری از افراد با توجه به این موضوع از انتخاب آن خودداری کنند. همچنین توجه داشته باشید که شما امکان طراحی پارتیشن ام دی اف خود با شیشه را نیز دارید که این موضوع در کاهش مصرف برق و ایجاد روشنایی برای محیط، نقش تاثیرگذاری دارد.

پارتیشن ام دی اف دو جداره:

این نوع از پارتیشن ام دی اف از مقاومت بیشتری برخوردار است و در طراحی آن از ام دی اف ۱۶میلی‌متری استفاده شده و ضخامت کلی پارتیشن را می‌توان ۱۳ سانتی‌متر در نظر گرفت. این مدل در برابر صدا و حرارت، عایق مناسبی است و اگر کارمندان یا شما نیازمند محیطی هستید که در آن صدایی به گوش نرسد، می‌توانید در دفتر کاری خود از پارتیشن mdf دو جداره استفاده کنید و مطمئن باشید صدایی از بیرون شما را اذیت نخواهد کرد.

شما می‌توانید انواع سیم و کابل را از طریق این پارتیشن به محیط بیرون یا خارج انتقال دهید، همچنین امکان نصب پرده‌ی کرکره‌ای برای پارتیشن mdf در نظر گرفته شده که این موضوع برای بسیاری از دفاتر کار از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر شما به دنبال پارتیشن با کارایی بیشتری هستید، توصیه ما به شما استفاده از نوع دوجداره آن است.

همان‌طور که مطالعه کردید در این متن به بررسی این نوع پارتیشن و ویژگی‌هایی که دارد پرداختیم تا شما در زمان تصمیم‌گیری بتوانید با داشتن اطلاعات گوناگون، تصمیم درستی را در این راستا بگیرید و محیط کار خود را در بهترین حالت به یک دفتر کار تبدیل کنید.